Forum bandy
Administrator
Regulamin:
1. Obowiązkowa składka to minimum 100zl ++ (zbieramy na 400% więcej puszek potrzebne 400tys. zł )
2.Proszę o zgłaszanie nieobecności powyżej 2 tygodni Administratorowi
3. Nie zgłoszenie nieobecności grozi wywaleniem z bandy.
4.Pomoc pieniężna jest ofiarowana jeśli ktoś regularnie co tydzień w sobotę wpłaca minimum 100zł.
5. Spam grozi banem z BANDY!!!
6. Nie stosowanie się do regulaminu grozi obniżeniem rangi lub banem.
7.Nie wolno atakować członków naszej bandy!!!
8.Nie można wpłacać pieniędzy z wyprzedzeniem!!!
9.SoutBox Jest tylko do ważnych informacji!!! Forum jest do pisania itp...
Jeśli ma ktoś pomysł na nowe punkty regulaminu proszę pisać do "Menel3Faza
Amator
ja mam pomysl, zebys sie tak nie podniecal, bo to tylko gra, jesli mamy grac razem to postaraj sie zmienic swoje nastawienie, nie lubie dziewnie brzmiacych gróźb i ostrzeżeń, pzdr
Administrator
Ale jak nic nie będzie to każdy każdego będzie atakował nie będą wpłacać kasy ani nic!!!
Amator
odnosze wrazenie ze nie rozumiesz tego co do Ciebie mowie, kto kazdego bedzie atakowal? ja o jednym a ty swoje, czy potrafisz czytac ze zrozumieniem? dyscyplina i przestrzeganie regół to oczywista sprawa, ale twoje zagrywki są poniżej poziomu 9latka! piszesz do mnie od rana jakies dziwne wiadomosci, ktore odebralem z opóźnieniem, nastepnie zaczynasz grozić i straszysz, chłopie...ile ty masz lat? najwidoczniej nie wiele i mało przeżyłęś skoro dla ciebie wszystko kreci sie wokół menelgame. to tylko jest zabawa, pamiętaj o tym!
a teraz powiedz mi łaskawie, gdzie są dadki kóre rzekomo miały wpłynąć na moje konto? wysłąłęm dziś pięć wiadomości do Ciebie, a ty nawet nie raczyłęś odpisać, świadczy to tylko o twojej małoletności i braku powagi. jeśli coś robisz i piszesz to bądź konsekwentny w tym co robisz, bo twoje działania mogą doprowadzić do tego że sam zostaniesz w swojej bandzie, pzdr