Banda "BrudasyBezKasy"

Forum bandy

Ogłoszenie

W końcu mamy nasze forum zewnętrzne co prawda nie podoba mi się ale to kwestia czasu...

#1 2009-06-14 10:58:08

Menel3Faza

Administrator

Punktów :   

Regulamin

Regulamin:
1. Obowiązkowa składka to minimum 100zl ++ (zbieramy na 400% więcej puszek potrzebne 400tys. zł )
2.Proszę o zgłaszanie nieobecności powyżej 2 tygodni Administratorowi
3. Nie zgłoszenie nieobecności grozi wywaleniem z bandy.
4.Pomoc pieniężna jest ofiarowana jeśli ktoś regularnie co tydzień w sobotę wpłaca minimum 100zł.
5. Spam grozi banem z BANDY!!!
6. Nie stosowanie się do regulaminu grozi obniżeniem rangi lub banem.
7.Nie wolno atakować członków naszej bandy!!!
8.Nie można wpłacać pieniędzy z wyprzedzeniem!!!
9.SoutBox Jest tylko do ważnych informacji!!! Forum jest do pisania itp...

Jeśli ma ktoś pomysł na nowe punkty regulaminu proszę pisać do "Menel3Faza

#2 2009-06-14 11:50:56

belfastczyk

Amator

Punktów :   

Re: Regulamin

ja mam pomysl, zebys sie tak nie podniecal, bo to tylko gra, jesli mamy grac razem to postaraj sie zmienic swoje nastawienie, nie lubie dziewnie brzmiacych gróźb i ostrzeżeń, pzdr

#3 2009-06-14 13:18:27

Menel3Faza

Administrator

Punktów :   

Ale jak nic nie będzie to każdy każdego będzie atakował nie będą wpłacać kasy ani nic!!!

#4 2009-06-14 15:23:43

belfastczyk

Amator

Punktów :   

odnosze wrazenie ze nie rozumiesz tego co do Ciebie mowie, kto kazdego bedzie atakowal? ja o jednym a ty swoje, czy potrafisz czytac ze zrozumieniem? dyscyplina i przestrzeganie regół to oczywista sprawa, ale twoje zagrywki są poniżej poziomu 9latka! piszesz do mnie od rana jakies dziwne wiadomosci, ktore odebralem z opóźnieniem, nastepnie zaczynasz grozić i straszysz, chłopie...ile ty masz lat? najwidoczniej nie wiele i mało przeżyłęś skoro dla ciebie wszystko kreci sie wokół menelgame. to tylko jest zabawa, pamiętaj o tym!

a teraz powiedz mi łaskawie, gdzie są dadki kóre rzekomo miały wpłynąć na moje konto? wysłąłęm dziś pięć wiadomości do Ciebie, a ty nawet nie raczyłęś odpisać, świadczy to tylko o twojej małoletności i braku powagi. jeśli coś robisz i piszesz to bądź konsekwentny w tym co robisz, bo twoje działania mogą doprowadzić do tego że sam zostaniesz w swojej bandzie, pzdr

#5 2009-07-07 15:18:56

KooKeeZoo

Amator

Punktów :   

ostro... chlopaki nie pozabijajcie sie

regulamin przeczytany i przyjety

Stopka forum

RSS